VI HAR ÖPPET TILL 17/7 inför semestern, OCH TAR NU EMOT HÖSTKLÄDER

Vi tar emot damkläder och accessoarer som du själv skulle tänka dig att köpa och är moderna eller tidlösa. Oanvända eller i nyskick från vissa klädkedjor till märkeskläder från kända designers. 

Kläderna ska vara i fint skick, dofta fräscht och vara nytvättade. Detta gäller även om kläderna hängt ett tag i garderoben. Sortera bort det som är nopprigt, fläckigt eller trasigt. Vi tar inte in kläder som är för använda, urtvättade, fel säsong eller inte passar in i vårt sortiment. Skor behöver rengöras innnan.

Bröllop och festkläder, skor och väskor ska vara i nyskick.

Inlämnaren erhåller 40% av försäljningspriset när varan är såld. När alla kläder är sålda eller borttagna från butiken kan du välja att få dina pengar utbetalda alternativt om du vill använda dem för att handla hos oss.Varor som inte blir sålda inom två månader återlämnas till inlämnaren. Ansvar för avhämtning av osålda varor och ersättning ligger hos inlämnaren. 

Varor som inte hämtas en månad efter utgånget datum tillfaller butiken och lämnas till välgörenhet. Ersättning för sålda plagg som inte hämtas ut inom 6 månader efter avslutad kontraktstid tillfaller butiken. 

Öppet för inlämning: tisdag-torsdag 11-17, 
Har du svårt att komma på angiven tid ring 0764255740