Cerina's är en modern butik med en egen prägel och hög kvalite av damkläder, accessoarer, inredning och presentartiklar. Damkläder och accessoarer, oanvända eller i nyskick från kända kedjor till märkeskläder som, Tiger of Sweden, Gant, Filippa K, Ilse Jacobsen och många fler.
 
Heminredning och presentartiklar, nytt från Alot Decoration, Dynäs Inredning och Agora Gifthouse såsom lyktor, lampor, ljus och andra dekorationsartiklar för hemmet.
 
Möbler är second hand men omstylade för att passa en modern miljö. Allt är noga utvalt med en Farmhouse stil som är anpassad till vår fina anrika butik.

Handla online!
skicka ett sms eller ring 076 425 57 40 för video shopping.

se produktbilder på 

https://www.instagram.com/cerinasofficial/
https://www.facebook.com/cerinassecondhand/

 

Vi skickar dina varor enligt distanshandelsavtal och ångerrätt 14 dagar.

Vi finns på Blotgränd 2 i Täby Kyrkby, andra sidan rondellen från kyrkan.

Mobilnr: 076 425 57 40

tisdag      11-18
onsdag    11-18
torsdag   11-18
fredag     11-15
lördag     11-15

 

För nyheter kolla in oss på Instagram och Facebook

https://instagram.com/cerinasofficial/

https://www.facebook.com/cerinassecondhand/

 

 

VI HAR ÖPPET SOM VANLIGT , och följer alla rekommendationer och informerar er om situationen ändras. Tack för att ni stödjer er lokala handlare!

Vi håller öppet som vanligt men med tanke på rådande smittorisk erbjuder vi handsprit och håller avstånd. Kortläsaren och disken tvättas lite extra. Vi måste hjälpas åt att hindra smittspridning så känner ni er lite sjuka eller varit i kontakt med någon som är sjuk så stanna hemma för vår och allas trygghet.

Vi kommer följa alla rekommendationer och informerar er om situationen ändras. Tack för att ni stödjer er lokala handlare!